top of page

FAQ

Screen Shot 2019-04-19 at 15.30.34.png

Waarom is mijn patroon te groot of te klein afgedrukt?

Het is belangrijk dat u ervoor kiest om het patroon niet te schalen. Als u deze optie niet kunt vinden, dan kunt u er ook voor kiezen om het patroon te schalen op 100%. U kunt als test het beste eerst pagina 2 van het patroon printen en als deze juist is de overige pagina’s.

Waarom past het patroon niet helemaal op mijn papier?

Kiest u ervoor om 4 deelpatronen per pagina af te drukken? Dan is het belangrijk dat de print instellingen staan in gesteld op het papierformaat LETTER in plaats van A4. Als u kiest voor het papier formaat LETTER dan worden de marges van de printer breder en past het patroon wel op een A4. Het patroon wordt op A4 geprint, maar in de print instellingen moet het papier formaat geselecteerd staan op: LETTER. Lukt dit niet? Kiest u er dan voor om het patroon per 2 deelpatronen per pagina af te drukken.

Let op! Dit is alleen voor de oude Pixelhobby® designer.

Screen Shot 2019-04-19 at 15.30.55.png

Wat zijn de kosten voor een zelf gemaakt Pixelhobby® patroon?

Je kunt er rekening mee houden dat 1 basisplaat gevuld met pixels ongeveer €10,00 bedraagt. Hoe meer basisplaten hoe lager de gemiddelde kosten per gevulde basisplaat.

Screen Shot 2019-04-19 at 15.40.41.png

Waarom wordt mijn foto geen mooi Pixelhobby® patroon?

Is er gebruik gemaakt van een slechte kwaliteit foto? ? Zijn er te weinig basisplaten gebruikt? Je kunt er voor kiezen om het het aantal basisplaten te verhogen of kiezen voor een andere foto.

 

Het kan ook zijn dat alleen de kleuren uit de foto niet optimaal zijn,

dan kun je ook kiezen voor een als zwart wit patroon. Dit kun je doen in de Pixelhobby® designer onder het kopje "kleur aanpassen". Sleep het blokje in de verzadiging balk helemaal naar links en je ziet dat het voorbeeld geen kleur meer bevat.

Printen

Kan ik verkooppunt van Pixelhobby® worden?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste winkeliers die verkooppunt van onze producten zouden willen worden. Dus heeft u een leuke winkel waar u onze spullen zou willen verkopen? Vul dan het formulier op deze pagina in en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden met verdere informatie.

bottom of page