FAQ

Veel gestelde vragen.

Word je vraag niet beantwoord? Je kunt ons altijd mailen.

Ik kan de Pixelhobby Designer software niet downloaden op de Mac?

Dat klopt, het programma is speciaal ontwikkeld voor Microsoft Windows. Als u in het bezit bent van een Mac dan kunt u in de internet browser naar: app.pixelhobby.com (Deze versie is alleen beschikbaar in het engels).

print

Waarom is mijn patroon te groot of te klein afgedrukt?

Het is heel belangrijk dat u ervoor kiest om het patroon niet te schalen. Als u deze optie niet kunt vinden, dan kunt u er ook voor kiezen om het patroon te schalen op 100%.

U kunt als test het beste eerst pagina 2 van het patroon printen en als deze goed is de overige pagina’s.

print

Waarom past het patroon niet helemaal op mijn papier?

Heeft u in de printinstellingen gekozen voor het papierformaat A4 in plaats van LETTER? Dan past het patroon inderdaad niet op uw A4. Als u kiest voor het papier formaat LETTER dan worden de marges van de printer breder en past het patroon wel op een A4.

Het patroon wordt dus op A4 geprint, maar in de printinstellingen moet het papier formaat geselecteerd staan op: LETTER.

Lukt dit niet? Kies er dan voor om het patroon per 2 basisplaten (i.p.v. 4 basisplaten) op 1 A4 af te drukken.

euro_symbol

Wat zijn de kosten voor een zelf gemaakt Pixelhobby patroon?

U kunt er rekening mee houden dat 1 gevulde basisplaat met pixels ongeveer €10,00 bedraagt, 4 gevulde basisplaten ongeveer €40,00, 8 basisplaten ongeveer €80,00 etc.

blur_on

Waarom wordt mijn foto geen mooi Pixelhobby patroon?

Is er gebruik gemaakt van een slechte kwaliteit foto? ? Zijn er te weinig basisplaten gebruikt? Verhoog het aantal basisplaten of gebruik een andere foto.

Het kan ook zijn dat de kleuren uit de foto niet optimaal zijn, dan is de beste optie om de foto als zwart wit patroon te gebruiken. Klik op de vraagteken voor uitgebreidere informatie.

email

Bestelling plaatsen via de Pixelhobby designer ...

Als u de bestelling plaatst vanuit de Pixelhobby designer, krijgen wij, van Pixelhobby, deze binnen als offerte, wij versturen de offerte naar het opgegeven email adres. Zodra de betaling bij ons binnen is, sturen wij het pakket binnen 4 werkdagen op naar het opgegeven adres.

U kunt de ‘‘phd file’’ van uw patroon ook sturen naar: info@pixelhobby.com.

crop_portrait

Hoe bestel ik een Pixelhobby frame?

Een Pixelhobby frame bestelt u aan de hand van uw materiaallijst. Dit staat op het eerste blad van het patroon. Bijvoorbeeld Frame: 2 x 3 P. Geef dit door aan de winkel waar u het frame wilt bestellen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het bestellen van een verkeerde lijst, controleer dus altijd goed de bijbehorende materiaallijst.